top of page

Bailleur

Jolien

#hetbaasje

De liefde voor dieren is er al van jongs af aan. Als kind hielp ik mijn grootouders graag op de boerderij. Ok, heel eerlijk! Ik speelde er vooral tussen de dieren. In mijn jongste levensjaren hadden ze akkerbouw, koeien, paarden en varkens. Eens ik wat ouder was bleven enkel de varkentjes over maar stond er voor mezelf eerst een pony, later een paard in de weide.

Dat de liefde voor dieren er van kleins af in zit, is wel duidelijk. Eerst waren het enkel huisdieren maar later ook weidedieren. 

Met 4 lieve wolletjes gingen we plots een corona tijdperk in. Mensen zagen ons wandelen, wilden het ook. Aangezien alpaca's kuddedieren zijn, wandelen we het liefst steeds met alle vier de vriendjes samen. We werden overspoeld met aanvragen maar moesten deze praktisch allemaal weigeren. Het belangrijkste voor ons zijn onze diertjes. Als je langskomt zal je dat wel duidelijk worden. Het moet vooral voor hen leuk zijn.

De reservaties die we wel konden doen waren zo fijn! Plots kwam het idee om een beetje uit te breiden. Aangezien de weide krap werd, kregen wij een grotere in de gaten. Dus ook meer plaats, voor meer liefde! 

Naast onze alpaca's kregen wij ook nog enkele diertjes ter opvang (we hadden toch de plaats) van mensen die er niet meer voor konden zorgen. Nu worden ook deze verzorgd met de nodige alpaca-zorgen en liefde! 

Met trots kan ik dus zeggen dat ik dagelijks in sta voor het verzorgen van 18 alpaca's, 4 ezels, 2 geitjes, 7 konijntjes en 14 kippen. 

Dankzij jullie huidige reservaties kunnen wij deze lieverds in de watten leggen. 

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

Groetjes Jolien

ABOUT ME

bottom of page